Ce blog rassemble, à la manière d'un journal participatif, les messages postés à l'adresse lemurparle@gmail.com par les personnes qui fréquentent, de près ou de loin, les cafés repaires de Villefranche de Conflent et de Perpignan.
Mais pas que.
Et oui, vous aussi vous pouvez y participer, nous faire partager vos infos, vos réactions, vos coups de coeur et vos coups de gueule, tout ce qui nous aidera à nous serrer les coudes, ensemble, face à tout ce que l'on nous sert de pré-mâché, de préconisé, de prêt-à-penser. Vous avez l'adresse mail, @ bientôt de vous lire...

BLOG EN COURS D'ACTUALISATION...
...MERCI DE VOTRE COMPREHENSION...

samedi 28 mai 2011

[Lleida] VIDEO "évacuation" du campement /desallotjament de l’acampada de la Plaça Ricard

TRADUCTION EN COURS

Força Lleida!!!
Salut i resistència a tothom!!!
[Lleida] Communiqué de l’Assemblée des Jeunes de Lleida/Lérida à propos de "l'évacuation" du campement de la Plaça Ricard
http://www.kaosenlared.net/noticia/lleida-comunicat-lassemblea-joves-lleida-relacio-desallotjament-lacamp

Nous dénonçons la brutalité employée lors de "l'évacuation" de la place par les Mossos d’Esquadra (Police Autonomique Catalane)  et la Guàrdia Urbana (correspond à la police municipale), qui s'est terminée par la détention de deux personnes.
AJLL-CAJEI (Indymedia barcelona) 2011-05-27 14:34:16

Ce matin, à la première heure, a eu lieu l'évacuation de près d'une centaine de personnes installées depuis mercredi dernier sur la Plaça Ricard Vinyes de Lleida, cette évacuation a donné lieu à deux arrestations.
L’Assemblea de Joves de Lleida communique :

- L'évacuation qui a eu lieu ce matin répond, une fois les elections passées et loin de ne vouloir que la propreté de l'espace public, à une tentative de démobilisation des personnes qui occupent la place et à la rupture du climat combatif qui se sent à Lleida depuis le début de l'occupation de la Plaça Ricard Vinyes la semaine dernière.

[Lleida] Comunicat de l’Assemblea de Joves de Lleida en relació al desallotjament de l’acampada de la Plaça Ricard
http://www.kaosenlared.net/noticia/lleida-comunicat-lassemblea-joves-lleida-relacio-desallotjament-lacamp

Denunciem la brutalitat amb la que s’ha produït el desallotjament per part dels Mossos d’Esquadra i la Guàrdia Urbana, que ha finalitzat amb la detenció de dues persones.

AJLL-CAJEI (Indymedia barcelona) 2011-05-27 14:34:16

A primera hora d’aquest matí s’ha produït a Lleida el desallotjament prop d’un centenar de persones de l’acampada que des del passat dimecres tenia lloc a la Plaça Ricard Vinyes de Lleida i que ha conclòs amb dues persones detingudes, és per això que des de l’Assemblea de Joves de Lleida fem les següents consideracions:

- El desallotjament produït aquest matí respon, un cop celebrades les eleccions municipals i lluny de buscar únicament la neteja de l’espai públic, a un intent de desmobilitzar l’acampada de Lleida i trencar el clima de lluita i combativitat que es respira a Lleida des de l’ocupació de la Plaça Ricard Vinyes la passada setmana.

- Assenyalem els responsables polítics d’aquest desallotjament, l’Ajuntament de Lleida i la Delegació de la Generalitat de Catalunya a Lleida, que sota la mentida d’higienitzar i netejar la plaça han exercit un cop brutal contra una concentració popular permanent que ha congregat durant aquests dies a centenars de persones demanant veritables canvis polítics, econòmics i socials; els responsables polítics han atacat la llibertat d’expressió de les persones que durant més d’una setmana han mostrat la seva indignació amb l’actual sistema econòmic i han gestat un veritable espai d’organització popular.

- Denunciem la brutalitat amb la que s’ha produït el desallotjament per part dels Mossos d’Esquadra i la Guàrdia Urbana, que ha finalitzat amb la detenció de dues persones. No és el primer cop que a Lleida els cossos policials utilitzen la seva força per atemorir i persuadir qualsevol tipus de manifestació pública.

- Mostrem la nostra solidaritat amb les dues persones detingudes, i mostrem tota la nostra solidaritat també amb els i les companyes de l’acampada de la Plaça Catalunya de Barcelona, que estan patint també un desallotjament forçat.

- Finalment, animem al jovent lleidatà a participar de les mobilitzacions que s’estan produint arreu de la ciutat i a mostrar tot el seu rebuig al desallotjament d’aquest matí, ai xí com a no desistir en la idea de canalitzar el nostre rebuig a aquest sistema capitalista mitjançant l’organització, amb l’objectiu de construir una societat més justa i igualitària.


Lleida, 27 de maig de 2011

Aucun commentaire:

Enregistrer un commentaire