Ce blog rassemble, à la manière d'un journal participatif, les messages postés à l'adresse lemurparle@gmail.com par les personnes qui fréquentent, de près ou de loin, les cafés repaires de Villefranche de Conflent et de Perpignan.
Mais pas que.
Et oui, vous aussi vous pouvez y participer, nous faire partager vos infos, vos réactions, vos coups de coeur et vos coups de gueule, tout ce qui nous aidera à nous serrer les coudes, ensemble, face à tout ce que l'on nous sert de pré-mâché, de préconisé, de prêt-à-penser. Vous avez l'adresse mail, @ bientôt de vous lire...

BLOG EN COURS D'ACTUALISATION...
...MERCI DE VOTRE COMPREHENSION...

samedi 28 mai 2011

Barcelona: La policía autonómica carga brutalmente durante el desalojo de la acampada de Plaça de Catalunya

Kaosenlared.net
http://www.kaosenlared.net

[URGENTE SEGUIMIENTO] Barcelona: La policía autonómica carga brutalmente durante el desalojo de la acampada de Plaça de Catalunya
http://www.kaosenlared.net/noticia/urgente-seguimiento-barcelona-policia-autonomica-esta-procediendo-desa

Utilizan pelotas de goma y porrazos indiscriminados para disolver la protesta pacífica que los tenia acorraladaos en la Ronda Sant Antoni

Kaos. Països Catalans y Derechos Humanos (Para Kaos en la Red) 2011-05-27 08:22:17

[10:49] La policía carga brutalmente contr a l@s manisfestantes que estaban en el suelo con las manos en alto. Han utilizado pelotas de goma. Fuentes presenciales reportan porrazos indiscriminados y una violencia extrema por parte de los mossos d'esquadra. Vari@s herid@s más que han tenido que ser atendidos por el SEM (Servicio de emergencias médicas)
[10:29] Centenares de personas rodean el cordón policial en Ronda Universitat, que esta retrocediendo cada vez más. Según fuentes presenciales se ha impedido la salida de los camiones que retiraban los muebles y pertenencias de las personas que acampaban. Según fuentes presenciales, han habido momentos ne que la policía ha estado a punto de atropellar a varios y varias manifestantes. Han habido más cargas con al menos 5 heridos más.
[9:54] Carga la brigada mòbil en Ronda Sant Antoni, fuentes presenciales reportan un herido
[9:42] El cordón de la policía autonómica de Ronda Universitat se muestra hostil y han sacado las porras para cargar si reciben la orden.
[9:15]
Els mossos estan carregant contra les solidàries concentrades al voltant de la Plaça Catalunya, vàries grups d'entre 70 i 200 persones que estaven evitant la sortida dels camions i resistint des de fóra el desallotjament.

[8.20]
Han arribat camions de BCN Neta i els mateixos treballadors estan netejant la plaça i carregant TOT el material a camions. Quan han volgut sortir algun dels camions, les ocncentrades els hi han impedit generant sentades al voltant dels camions. Els mossos d'esquadra han intentat dos cops aixecar a la gent que impedeix el pas dels camions, però l'escridassada que reben sembla que els tira enrere. Finalment hi hagut una petita carrega per deixar sortir el camió. Hi ha unes 70 persones concentrades a cada cantonada de la plaça cridant: La plaça està plena de pistolers! Llibertat d'expressió, policia NO! En s toquen a una, ens toquen a totes!
Des del primer moment sobrevola un helicòpter sobre la plaça Catalunya, han trete el dispositiu de gala.
ES CONVOCA CONCENTRACIÓ A LES NOU A LA PLAÇA CATALUNYA

[7.40]
Hi ha més de trenta efectius dels mossos d'esquadra, entre furgones i cotxes, envoltant la plaça Catalunya mentre un cordó d'antiavalots encercla la plaça impedint el pas de qualsevol persona i evitant, a més, la visibilitat sobre les persones que es troben dins de la plaça. D'aquestes val a dir que s'han situat juntes al mig de la plaça i que estan mantenint una assemblea.
Alhora hi ha grups d'unes 50 persones a vàries entrades a la plaça Catalunya recolzant a les que han quedat dins del cordó de mossos, poc a poc va arribant molta gent.
Es crida a la movilització de la gent cap a Plaça Catalunya. A les 9.00 es convoca a una gran concentració a la plaça Catalunya.

[6.30]
Los Mossos d'Esquadra están desalojando plaza Catalunya, lugar donde estaba siendo la acampada de Barcelona. Es necesario que se movilice la gente y vayan a la plaza.
INFO DE LAHAINE Y DE http://acampadabcn.wordpress.com/
Almenys dos detinguts en el desallotjament forçós de l'acampada d'indignats de Lleida
Com a Barcelona, la policia ha acompanyat els serveis de neteja fins a la plaça Ricard Vinyes i ha començat a retirar els joves, que s'han assegut a terra i han ofert resistència passiva
REDACCIÓ Lleida | Actualitzada el 27/05/2011 09:37
Almenys dues persones han estat det ingudes en el desallotjament per la força de l'acampada d'indignats de la plaça Ricard Vinyes de Lleida. A primera hora del matí, una forta presència policial ha acompanyat les furgonetes dels serveis de neteja fins a la plaça, com passava a aquella mateixa hora a la plaça de Catalunya de Barcelona. Els joves acampats s'han assegut a terra i han ofert resistència passiva. Els Mossos han començat a desallotjar els acampats per la força, entre els crits dels joves. S'han viscut moments de gran tensió i els agents de l'ordre han fet servir mànegues d'aigua a pressió per treure la gent de la plaça. Els joves que fins ara acampaven a la plaça han anat a la comissaria on estan detinguts els dos companys, per donar-los suport.

Aucun commentaire:

Enregistrer un commentaire